kolmapäev, 13. september 2017

13.september 2017

Täna koolis: ?



 Millised kirjalikud tööd koolis valmivad?

  • Referaat on teatud probleemi või teema kokkuvõtlik ülevaade, mille koostamisel toetutakse eelkõige kirjanduslikele allikatele. Referaadi eesmärgiks on kujundada teemakohase kirjanduse leidmise ja analüüsimise oskust, erinevatest allikatest pärit seisukohtade võrdlemise ja analüüsimise ning omapoolse hinnangu kujundamise oskust.
  • Uurimustöö on uurimusliku tegevuse konkreetne tulemus- kirjalik aruanne sellest, mida uuriti, kuidas uuriti ning millised on järeldused ja tulemused, milleni töö käigus jõuti.
  • Loovtöö on õpilase enda poolt välja mõeldud, kavandatud, teostatud ja esitletud töö, mis on õppeaineid lõimiv, lähtub õppekava läbivatest teemadest ja pädevustest.
  • Projektitöö on õpilaste poolt tehtud võimetekohane projekt, milles õpilane kujundab, esitleb ja põhjendab oma arvamust.
  • Essee on vabas vormis loov mõttearendus teatud teemal. Essees ei nõuta oma väidete tõestamist. Eesmärk on kujundada oma seisukoha formuleerimise oskust ning võimet seda tekstiliselt väljendada. Essee pikkuseks on tavaliselt 1-2 lehekülge. Kirjanduse kasutamine ja sellele viitamine ei ole kohustuslik.


Loovtöö vormistamise juhend?

https://www.slideshare.net/nataljadovgan/loovt-koostamise-juhend


Kuidas vormistada tiitellehte?
Tiitelleht peab sisaldama järgmist informatsiooni:kooli nimi;töö täielik pealkiri;töö liik;
töö autor;juhendaja ees- ja perekonnanimi koos teaduskraadi või kutset näitava tiitliga;töö valmimise koht ja aasta.Näited:
http://www2.hariduskeskus.ee/opiobjektid/referaat/tiitellehe_vormistamine.html 










https://drive.google.com/file/d/0B_PeW__9XcEyTWl5em9WMkR1RUE/view?usp=sharing


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar